minkälainen sivu?

21.09.2017

Tässä se on. Toiminimeni päämaja. Salkuissa on veitsiä ja teroituskoneita, taskutyökaluja ja muuta. Vasemmassa reunassa alahyllyllä paperikasaa tilitoimistolleni. Pitäis taas viedä. Norjalainen villapaita tuolin selkämyksellä on hiukan rispaantunut.


KUULUMISIA

En ole kirjoitellut aikoihin. Nyt on 6.8.2019 ja kerron hiukan tapahtumia.

Marttiini tuli siis mukaan valikoimiini. Se johtui siitä että tuossa keväällä teroituspalveluiheni liittyen ja yleensä veitsien materiaaleihin kiinnostuneena otin yhteyttä Fiskarsiin ja Marttiiniin (Victorinoxin tiedän jo). Kysyin teräsrakenteista veitsissä.  Ystävällisesti Fiskars vastasi parissa viikossa sähköpostilla ja antoi tiedot. Marttiinin myyntipäällikkö soitti noin kuukauden kuluttua ja halusi piipahtaa. Kävi ilmi että hän asuu tuossa noin 40 kilsan päässä. Kysyi lounaspaikkaa samalla ja sanoin että teen lihasopat.

Niin istuimme pari tuntia. Hän on entinen Victorinox-kauppias. Antoi valistusta teräksistä, ja lähtiessään kysyi haluaisinko Marttiinia myydä?. Kerroin että mietin.

Parin päivän kuluttua soitin ja sanoin että voin ottaa joitain tuotteita.

Valitsin pari puukkoa , sieniveitsen ja pari filettiä noin alkuun. Suuri etu oli että sain häneltä luvan ostaa erllisinä Marttiinin nylontuppeja.

Ne sopivat Victorinoxin filetteihin ja bouneriin kuin hanska !. Victorinox katsokaas ei valmista tuppeja, paitsi linkkareille. Veitset tulevat muovisuojuksessa. Se riittää toki kotikäytössä ja kalallakin mutta tuppi on joskus tarpeen.

Eli näin. Olen valtakunnan ainoa yhden hengen Marttiini-myyjä ja valtakunnan ainoa joka saa yhdistää tupen Victorinoxiin.

Asiakkaani ovat olleet tyytyväisiä toimitusnopeuteen ja rehtiin touhuun. Tervetuloa uudetkin. Nelisen vuotta olen toiminut ja on jo paljon toisen ja kolmannen ja neljännen kerran asioivia..uudelleenasioivat saavat ekstraetuja aina.

Jukka