MARTTIINI

Olen nyt aloittanut myös Marttiinin myyjänä. Muinoin 1980- luvulla olin hävittäjälentäjän alku Rovaniemellä hyvin muistan Marttiinin vanhan puukkotehtaan, jossa oli (ja lie yhä) toimintaa kun usein poljin töihin tehtaan ohi. Marttiini on nykyään osa Rapala-konsernia, siis suomalainen yhä ja toimii kuten ennenkin ja voi hyvin. Marttiini sopii mainiosti täydentämään Victorinoxin maahantuotua valikoimaa erityisesti puukoilla.

Marttiinin kotisivut löydät netistä, ne ovat hienot. Tässä linkki: https://marttiini.fi


Kaunis puukko, esimerkkinä:  Silver Carbinox,  Kahva pitäävää kumia, terän pituus 8,5 cm. Nahkatuppi.

Minulta  32 e kirjeenä kotiisi.

Marttiini tekee monenlaisia puukkoja kuten moni tietää. Lisään tähän pari omaa suosikkiani. Suosikkeja koska ne ovat hinta-laatusuhteeltaan parhaita.


Big Game hunter on 13 cm teräinen. Martef-pinnoite joka on mainio.  Hintani tälle on 53e. Hintani sisältävät aina kaikki kulut! alv:n ja rahtimaksun.


Toinen on Pioneeri-puukko. Terä 11 cm.  Hintani tälle on 42e.Yksi suosikkini on pieni ja suhteellisen halpa syksyisen harrastuksen apuväline. Sieniveitsi. Olen sienestänyt itsekin ikäni ja suorastaan hellyin kun huomasin että joku maailmassa valmistaa tällaisia. Se vanha mora tai se keittiön laatikosta mukaan napattu ruokailuveitsi toimivat, mutta antakaa tälle spesialistille tilaisuus! vaikka lahjaksi.

Sen terä on noin 7 cm pitkä, ja kuten kuva kertoo, kahvan päässä on suti. Tuppi on nahkaa ja sen voi kuljettaa kaulassa tai klipsillä ripustettuna vaikka taskun reunaan.  Myyn hintaan 28 euroa ja se matkustaa kirjeessä kotiinne.Kalastukseen Marttiini tarjoaa monenlaisia välineitä. Kalapuukko Condor on oiva väline perkaukseen ja suomustukseen. Terä on 11 cm pitkä.


Myyn hintaan 32 e, tulee kirjeenä kotiisi.


Kalapiikkejä on joskus kyselty. Marttiini valmistaa: kalapiikki Condor muovitupessa. Tulee pikku pakettina koska muovituppi ei litisty kirjeeseen (kirjeen max paksuus on 3 cm). Myyn hintaan 16e.

Filettejä tulee joitakin sortteja ennen kesää, tässä järeä, jäykkäteräinen isojen kalojen ronskiin alkukäsittelyyn: Martef 22 cm terällä nahkatupessa. Myyn hintaan 40e, tulee kirjeenä.

Kaunis filetti puukahvalla (lämpökäsitelty koivu) ja joustavalla terällä. Terän pituus 19 cm.  Nahkatuppi.

Filetti Classic superflex. Hintani on  30 e, tulee kirjeenä.
Keittiöveitsistä olen valinnut mukaan sahateräisen leipäveitsen, joka on kuitenkin monikäyttöinen. Se sopii mainiosti esimerkiksi kaalin paloitteluun ja moneen muuhun. Terä on 19,5 cm pitkä. Ote on pitävän tuntuinen ja mukava.

Hintani tälle sahateräiselle on  35 e.

Marttiinin puukoille ja veitsille voitte hankkia kauniin lahjakotelon (pahvia). Hintani 10 e.


Yhteydenottolomakkeella voit kysyä/tilata. Tilattaessa tarvitsen nimen ja osoitteen lisäksi sähköpostin ja kännyn. Ne tiedot ovat vain toiminimeni tarpeisiin. Laskutan sähköpostiin ja posti vaatii paketteihin kännynumeron jotta voi ilmoittaa koska paketti on noudettavissa.