TÄÄLTÄ LÖYDÄT MINUT:

YHTEYDENOTTO

Tässä on yhteystietoja ja ohjeita tilaamiseen tai kysymysten esittämiseen. Nämä sivut ovat varsinkin tämän osaston kohdalla vielä kehitysvaiheessa, joten aloitan niin että tilaukset tai kyselyt ja kommentit voit lähettää alla olevaan sähköpostiin tai lomakkeella tai puhelimeeni tai facebookiin: Jukka Sihvo tai Tmi. Kaukolan Laatu. Yritän kehittää tätä ja saada aikaan paremmin toimivan ja enemmän interaktiivisen sivun!  Joskus olen havainnut että joku sähköpostiosoite ei ihan pelaa. Jos olette laittaneet postia alla olevalla lomakkeella tai muuten  ja en ole vuorokauden sisällä vastannut, kirjoittakaa alla olevaan sähköpostiosoitteeseen tai lähettäkää tekstari. Kännykkäni toimii.


Tmi. Kaukolan Laatu, Mäntyharju

kaukolan.laatu@gmail.com

voit myös soittaa 0400159891

facebookissa lödät minut toiminimellä kaukolan laatu tai naamalla jukka sihvo

Tilatut tuotteet toimitan kirjeenä postilaatikkoosi mikäli ne mahtuvat Postin määrittämään maksimikirjekokoon ja minulla on tuotetta varastossani. Muuten tuote tulee postin tai matkahuollon pakettina, riippuen kumman haluat. Voin jonkin verran neuvoa kumpi kannattaa koska olen seurannut lähetysten etenemistä. Hintaan lähetystapa ei vaikuta.

Lasku tulee sähköpostiisi.

TILATESSASI: ILMOITA   - nimesi ja osoitteesi

                                             - sähköpostisi ja puhelinnumerosi sekä

                                             - tuotenumero jos tiedät. sitä voit kysyä minultakin.

                                             - toimitus posti/matkahuolto ?


TÄLLÄ LOMAKKEELLA VOIT OTTAA YHTEYTTÄ, LÄHETTÄÄ KYSYMYKSIÄ, KOMMENTTEJA YMS. LUEN PÄIVITTÄIN. Tätä on jo muutamia kertoja nyt parin viikon aikana käytetty. Se on kätevä sinulle ja minulle. Viestisi tulee heti sähköpostiini. Nopein vastaukseni taisi olla sekunnissa kun satuin juuri olemaan läsnä. Hitain kai noin 3 tunnissa.